SR EN

VESTI

Objavljeno: 07. 12. 2019. Podeli

"AFERA INDEKS" Posle 11 godina optuženi za prodaju diploma i ispita

Nakon gotovo 11 godina, Viši sud u Smederevu proglasio je krivim sve optužene za prodaju diploma i ispita na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, ovaj slučaj u javnosti poznatiji je kao "Afera Indeks".
Objavljeno: 06. 12. 2019. Podeli

Tužba makedonskih studenata

Наместо да се посветиме на учење, творење и креирање проекти, ќе мораме да тужиме и да протестираме за да ги штитиме нашите права, велат во петицијата студенти од Универзитетот за информатички науки и технологии „Св. Апостол Павле“ - Охрид (УИНТ), која ја
Objavljeno: 06. 12. 2019. Podeli

Zatražena provjera: Jedan stalno zaposlen nastavnik, osam programa

Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta BiH zatražila je od Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanskog kantona i Prosvjetne inspekcije da izvrše hitan nadzor nad Visokom školom UNION iz Mostara.
Objavljeno: 06. 12. 2019. Podeli

Đikić dobio 12 milijuna eura, otkrio nam je o čemu se radi

HRVATSKI znanstvenik Ivan Đikić i njegovi suradnici dobili su 12 milijuna eura za istraživanje mehanizma autofagije koji ima važnu ulogu u brojnim teškim bolestima od infekcija preko Parkinsona i Alzheimera do raka.
Objavljeno: 06. 12. 2019. Podeli

KUPIŠ S POPUSTOM, KORISTIŠ KAD ŽELIŠ!

AcademLink do kraja godine, tokom celog decembra, odobrava popust od čak 30-50% na sve vrste oglašavanja na svom sajtu www.AcademLink.com i u svom njuzleteru sa preko 12.000 čitalaca.